Men alltså… Midsommar på Bali!

Ett annorlunda midsommarfirande blev till ett grymt midsommarfirande! Vi hade inget planerat inför midsommar när vi lämnade Sverige mer än att jag faktiskt var väldigt glad att ”slippa” fira ännu en midsommar hemma! Ja faktiskt känner jag så, jag har absolut inga problem att testa på nya grejer under svenska högtider, som att någon gång bryta av med att fira julafton utomlands stör mej inte alls! Plus att jag inte alls kände för att vara i Halmstad under midsommar i år av förståliga skäl!

I vilket fall som helst blev det ett firande utöver det vanliga!! Allis klasskompis jar startat ett fik här nere och när hon hörde att vi va här bjöd hon in oss på ett event, swedish midsummer party!

Vi kastade oss på moppen och utan problem hittade vi dit! Värda va det hem när jag skulle vara kartläsare och valde att först och främst försöka förstå bilder framför text! Ja, tydligen inkapabel till att läsa en printscreenad karta! 😉

linnea hade ordnat det så fint! Det bjöds på drinkar och hon bjöd på svenska köttbullar, minikanelbullar, chokladbollar och snittar som tilltugg! Det kom hur mycket folk som helst! Så inspirerande med folk som reser tycker jag! Alla gör sin grejj och lever sina drömmar fullt ut! Älskar det! Alla olika nationaliteter samlades runt midsommarstången som Myke så fint tog på sig ansvaret att hålla och vi visade små grodorna och mormors lilla kråka! Fantastiska traditioner bi har i Sverige ändå, måste sett galet roligt ut! :)!

image image

Kvällen fortsatte sedan för mig och Allis på den coola nattklubben La Mexicola ( samma klubb vi var på första natten)! Vi dansade och satt och pratade och ja, kom eventuellt fram till att man borde va singel fram tills man är 40! Ja, det är sånt vi halkar in på frampå småtimmarna när man hunnit med lite deeptalk om allt som hänt det senaste innan! Ja jag har en grymt bra bröllopsresa som ni förstår!!!!

image

image

image

puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!