This Organic Café

image

image

Alltså älskar Bali! Vet ni varför? Stället kryllar av underbara ställen att käka frukost på! Och inte sån frukost som Allis åt idag med nudlar och skit utan riktig Fia frukost, acaibowls, smoothies, juicer, puddingar med mera 🙂 Dör frukostdöden lite när jag tänker på det!

Vi båda tog varsin smoothiebowl, Allis tog en med choklad och jag en med blåbär och massa frukt! Till det drack Allis en Kambucha och jag tog en Australien inspirerad juice! Stället heter Organic café och är lätt ett nytt favvisatälle här nere i Seminyak 🙂

image

image

image

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tycker att du har en otroligt härlig inställning till hälsa och livet i allmänhet. Det känns verkligen som att du hela tiden gör sund val och lyssnar på din kropp. En balans som jag själv hoppas att återfå. Du inspirerar verkligen! På min blogg www.halsogrubblaren.blogg.se reflekterar jag kring den skeva bild som samhället idag har av hälsa. Där skriver jag också om min kamp mot anorexiaspöket.

    Isabelle 2016-06-25 21:00:33 http://www.halsogrubblaren.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!