Surfin it up!

image

image

Först och främst! Förlåt! För de fula bilderna! Något gick snett igår med inställningarna och jag var för exalterad för att inte dubbelkolla bilderna innan! FAIL! Men men, en sak avprickad på min bucketlist! Visserligen står det att lära sig surfa på den och ja, jag skulle ljuga om jag sa att jag hade lärt mig men jag har testat, för första gången i mitt liv!  Och hjälp så kul det va, men ack så svårt! Såg på alla snygga surfkillarna där ute och ja, det ser så sjukt enkelt ut. Men icke! Både jag och allis lyckades ta oss upp flera gånger dock! Tack vare våra lifeguards till lärare som var riktigt riktigt grymma! Jag kommer lätt vilja testa på det igen, även om jag ibland såg ut som den där strandade valen jag kan va och inte alls som brudarna i Blue Crush två, men det kommer ju med tiden 😉 Har ni testat på att surfa någon gång?

När ni läser detta befinner vi oss på Gili T! Ja vi valde att åka ut två nätter på en ö för att uppleva paradise! Så imon får ni update från Gili T!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!