Just another day in paradise

image

imageOkej, welcome to paradise älsklingar! This is Gili T, eller Gili Trawangan som ön egentligen heter.

Hit tog vi oss med buss och båt igår! Lite nervösa blev vi när busschauffören blev sen, världens åskoväder hamnade ovanför oss och Allis plötsligt konstaterar att det regnar in i bussen! Hennes min när hon uttalar : Nej men nu regnar det in i busen också är priceless! Vi konstaterad att vi bör sluta transportera oss, det är just då sånt här händer!

När vi dock möttes av vyerna ovan, ett hotell som gick alldeles enkelt att hitta och en trähydda vi ska spendera två nätter i kändes allt detta rimligt! Lite av dessa vyerna jag sökt men inte riktigt hittat på Bali även om Bali är helt underbart utan det också! Som sagt, enkelt att ta sig ut hit för att få några nätter i paradise!

image

 

image

image

Vad dagen bjuder på idag vet vi inte riktigt men troligtvis hyra cyklar och se oss kring ön! 🙂 Hörs sen!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!