För den chokladsugna

image

Godmorgon finisar! För att bryta av från alla strand och tropiska bilder tänkte jag slänga upp en favvo i repris till er! Dessa magiska trippelchokladfugde! Ett utav de lite godare nyttiga godiset jag har gjort faktiskt, om jag får säga det själv!

Är det många av er som har testat Nutri-Nicks produkter? Jag tycker absolut det är grejjer värda att ha hemma om man vill kunna baka utan det raffinerade sockret ibland! ( som ni vet älskar jag att baka med både och, men det har blivit ett intresse för mig att experimentera fram saker utan och jag har insett att så mycket går att söta naturligt och Sydney blir minst lika gott! För att förtydliga bara 😉 )

Länkarna strular för mig men chokladen och fibersirapen hittar ni hos nutri-nick.com 🙂

Trippel chokladfudge med apelsinchoklad

Lager 1:

50 g smält mörk steviachoklad

Lager 2:

3 msk matlagningsgrädde

1 msk fibersirap gold

100 g apelsinkrokant choklad

Lager 3:

70 g ljus steviachoklad

 

Gör såhär: 

Smält den mörka chokladen till lager nummer 1 och häll över i en lite mindre form täckt av plastfolie. Låt stelna i kylen!

Koka sedan upp grädden och ta bort från plattan så fort den börjar koka. Lägg sedan ner apelsinchokladen och rör om tills all choklad har smält och häll sist i fibersirapen och rör om till en slät smet. Häll sedan över den mörka chokladen och låt stelna i kylen.

Smält till sist den ljusa chokladen och häll sedan över den över resten. Låt stelna innan du skär upp i bitar och förvara i kylen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!