Best is yet to come


image
image imageNär ni läser detta inlägg borde ni ha på låten Best is yet to come med Luvbug i bakgrunden! Ni lär då feeling, jag lovar! Vi maxade nämligen i måndags, vi maxade så mycket att jag satt och grät av lycka på stranden under solnedgång, fylld med så jävla mycket tacksamhet! Jag, Allis och våra nya Halmstad vänner Natta och Jonte!

Dagen började med snorkling, privat båt och tre snorklingställen skulle besökas varav på ett ställe vi faktiskt fick se sköldpaddor! Så stora och så söta! Att sedan hyra cyklar och cykla runt ön till sunsetpoint på Gili, chilla i solen, beskåda en fantastisk solnedgång blev overwhelming för mig! Glädjetårarna kom och jag insåg hur fantastiskt livet faktiskt kan vara!

image image

image

image

image

Mat på matmarknaden, kortspel på en irländsk pub och att till musik breda ut våra saronger på stranden och avsluta dagen under en stjärnklar himmel! Ja, det är svårt att ens försöka förklara! Känslan jag hade min kropp har jag sällan, när huvudet är totalt tomt och jag bara befinner mig där och då!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!