Tack Bali!

image

Jag har svårt att beskriva vemodet jag känner över att åka hem! Till verkligheten som egentligen inte är tråkig utan faktiskt väldigt bra! Jag har så mycket på gång nu och det är dags att börja fokusera på mig när jag kommer hem. Men det är något med att ha längtat så mycket efter något, att ha behövt något så mycket och sen helt plötsligt är det bara över!

Det är något speciellt med asien också! Jag känner alltid likadant när jag ska lämna denna avslappnade, härliga och enkla livsstil på något sätt. Här krävs liksom inte så mycket för att man ska kunna trivas till 1000! Människorna, maten, upplevelserna och de fantasriska omgivningarna. Och såklart har Bali hamnat väldigt nära hjärtat, jag totalälskar Bali!

En fantastisk resa tillsammans med en fantastisk person har det varit och jag är så glad att få en så fin tjej i mitt liv! Tack!

Med ångest i kroppen tackar vi Bali för denna gången! Tror dock inte det kommer dröja allt för länge tills jag är tillbaka igen!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Herregud for ei rumpe du har!

    Ida 2016-06-30 22:07:25
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!