Borta bäst men hemma bra

image

Ja nej men exakt! Finns inte mycket att säga! Tvätt, handling och godis = min dag!

Hej Sverige! Back home again! Sjukt att man igår befann sig på Bali och att det går att transportera sig så sjukt snabbt ( ja 18 timmar typ) mellan länder! Och vilka kontraster! Landade klockan 06:40 imorse och ännu en gång sov vi i stort sett hela flygresan hem! Ja jag vet, få förunnat men ack så skönt!

Jag är nog en utav få som verkligen tycker borta bäst men hemma bra är helt sanning! Jag älskar att resa och det är alltid lika vemodigt för mig att komma hem! Jag har alltid ångest och ganska deppig efter en resa såhär! Förväntningarna och allt måste väl lägga sig lite och man måste insupa allt underbart man varit med om! Låta det landa!

Jag längtar redan tillbaka, förhoppningsvis dröjer det inte alls länge!

Hörs imon!

PUSS! ( deppig tjej alltså)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fia! Kan man inte få följa med på någon av dina resor? Eller bara få träffa dig IRL?! Har följt dig sen välmåendepoddens start och jag bara älskar din inställning till livet, du känns som en kompis nästan för mig! Jag är relativt nyinflyttad till ett litet samhälle nära mina hemtrakter men har svårt att ta kontakt/hitta nya vänner, så inspirerande att se att det faktiskt går att hitta nya vänner..! Keep up the good work!!

  Angelica 2016-06-30 20:40:04
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Fina du! Jag älskar att lära känna nya människor så absolut 🙂 Kanske du har vägarna förbi Halmstad någon gång? 🙂

   fiiaan 2016-07-01 17:22:35
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!