Bye bye June

image

Godmorgon juli. Eller egentligen blev det juli igår men ska jag vara helt ärlig vet jag knappt vad jag heter just nu och trodde seriöst det var måndag igår, så dålig koll;)

Juni ja, det var en månad fylld av konstiga datum. Icke-möhippor, bröllopsdag, födelsedag, 70-årsdag, Liseberg med familjen, Baliavresa, Balihemresa, bestiga-berg dagar med mera… Ja extrema kontraster och väldigt mycket känslor. Ganska många datum som skulle komma till att betyda ganska mycket som nu istället har varit ganska ångestladdade. Dock har jag gjort fantastiska saker på dessa dagar, allt för att få bra! Min icke-möhippa spenderas med Allis och picknick, födelsedagen på ett flyg till Bali och bröllopsdagen på Bali med sol, bad och massage.

Ja herregud vilket juni alltså. Förmodligen en månad jag kommer minnas för resten utav mitt liv! Men största höjdpunkten är ju Bali, och det lär inte bara gälla för denna månaden utan för hela året, för hela mitt liv. Något jag alltid kommer minnas.

Så juli, välkommen råååå. Festival, jobb, förhoppnings gött häng och som mål att lära känna nya härliga människor.

Vad ser ni mest fram emot med juli? Please share!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!