Ask me anything!

Tanken slog mig att jag inte haft någon frågestund här på bloggis, och vad tycker ni om det? Jag får så otroligt mycket frågor av er allihopa och jag gör verkligen mitt bästa att svara på dom men det skulle vara enklare i ett inlägg där jag kan samla alla era frågor rakt upp och ner 🙂

Så ask me anything för tusan! Hur går det med välmåendepodden? Vilken skostorlek jag har? Resetips? Min uppväxt? Vilken utbildning har jag gått? Dejtar jag?  Och det bästa är att i min blogg finns det inga frågor som är dumma eller pinsamma!! Just så you know 🙂

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hur lyckas du hålla tankar kring mat och kropp positiva hela tiden utan att hamna i en svacka?
  Har du några restriktioner i ditt huvud gällande mat nuförtiden?
  När kommer podden tillbaka?? Ni behövs!

  Anonym 2016-07-06 15:48:49
  Svara
 • För det första vill jag bara säga att du verkar vara en sån underbar härlig tjej, massa styrkekramar till dig nu när livetär tufft!

  Jag undrar om du och p har ngn kontakt idag? Kommer du bo kvar i lägenheten eller har du planer på att flytta hem igen?

  Kram

  Hanna 2016-07-06 11:42:38
  Svara
 • Hur arbetade du i början med att älska din kropp och allt den ger dig? Hur ska man starta eller komma igång. Jag behöver verkligen bryta mitt självhat, men hur? Känns som en ond cirkel som rj har ett slut

  Amanda 2016-07-05 19:43:43
  Svara
 • Vad jobbar du med?

  Kristin 2016-07-04 07:39:23
  Svara
 • Tack för en härlig blogg! Du sprider så mycket härlig energi. Jag känner att jag blir stärkt och glad varje gång jag går in och läser dina inlägg. Jag känner igen mig i mycket du berättat här och det är skönt att slippa känna sig ensam <3

  Till min fråga:
  Jag undrar hur du hanterar din ångest, har du något tips på vad man kan göra när den dyker upp? Jag tränar regelbundet, men ibland saknar jag energi och vill hitta ett sätt att hantera ångesten på när den är som värst.

  Fanny 2016-07-04 06:53:06
  Svara
 • Jag är så glad att jag hittade dig på insta o sedan bloggen. Du hjälper mig att tänka positivt om mig själv, och så är du väldigt vacker. Jag har jobbat mycket med mig själv o kommit en bit på vägen. Jag är en ny läsare o du ger mig det där lilla extra som jag behövde höra. Min fråga, hur lång är du? 🙂 Kram

  Gabriella 2016-07-03 23:46:38
  Svara
 • När tror du välmåendepodden kommer tillbaka? Saknar den så otroligt mycket!!
  Tips på hur man hittar nya vänner i vuxen ålder? Hur fann du Allis?
  Vill gärna ha en Bali-guide och omdöme!

  Tycker du är otroligt härlig och fin människa, Fia!!

  Angelica 2016-07-03 22:30:15
  Svara
 • Vad Har du pluggat? 🙂
  Favoritbutik?
  Träffar du ngn för att prata just nu?

  Linnea 2016-07-03 20:54:10
  Svara
 • En Bali guide hade inte suttit fel 😀 sitter i restankar och har alltid varit sugen på att besöka Bali! Vilka är don’ts and do’s när man ska dit? Bra hotell? Övriga tips?

  KRAM

  olivia 2016-07-03 14:34:02
  Svara
 • Jag undrar med när podden kommer tillbaka♥️
  Och så undrar jag vad dina planer är för sommaren? Jobba eller semester?

  Sofie 2016-07-03 13:48:56
  Svara
 • Tänkte höra hur och när du valde att söka hjälp för dina ätstörningstankar och problem. Jag upplever att jag har något liknande som du hade. Mina tankar om mat tar upp en stor del av mitt liv, vilket tär på mitt psyke och jag vill gärna ha hjälp, men vet inte hur.
  Du är en stor inspiration! Kram

  Anonym 2016-07-03 12:54:37
  Svara
 • För och främst ville jag bara skriva att du är oerhört vacker och verkar vara en underbart go tjej. Och min fråga är självklart när välmåendepodden kommer tillbaka? Saknar den jättemkt.

  Ferenc 2016-07-03 10:15:06
  Svara
 • Som ny bloggläsare men som poddlyssnare så undrar jag vad som hände mellan dig och Patrik? Kramar ❤️❤️

  Isabelle 2016-07-03 09:43:22 http://www.halsogrubblaren.blogg.se
  Svara
 • Kul med frågestund

  Kristin 2016-07-03 08:35:12 http://Edlundk%20på%20Insta
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!