No wrong way to be a woman

image

Vet ni varför jag älskar denna bilden så jäkla mycket? Okej, Det finns två anledningar! Dels är den tagen på Bali och bara helt underbar men framförallt för att den föreställer tre otroligt snygga tjejer, alla fantastiska på sitt sätt med tre helt olika utseende och tre helt olika kroppsliga former! Det finns inga rätt eller fel här, bara tre perfect  imperfections i en och samma bild!

Diskussioner kring kroppen har varit ett hett ämne under tiden på Bali, både för mig och Allis! Vi har diskuterat hur vi uttrycker oss kring våra kroppar och hur jag önskar att benämningar som ”tjock” och ”smal” bara slutade existera. Hur oviktiga dessa benämningarna faktiskt är. För i slutändan handlar det ju ändå om att ta hand om sig själv så väl som möjligt. Att motionera, att äta, skratta, umgås med folk som lyfter oss, gråta när det behövs, njuta, leva, uppleva men framförallt älska!

Jag förstår att det aldrig någonsin kommer försvinna, benämningar som dessa kommer förmodligen alltid att finnas, likaså ideal, hur vi ska se ut och hur vi inte ska se ut!  Jag drömmer om att leva i en värld där alla kroppar framhävs, där det inte finns några rätt eller några fel! Jag drömmer om att leva i en värld där alla väljer att ta hand om sig själva, både fysiskt och psykiskt och väljer att prioritera sitt eget riktiga välmående genom att leva varje dag fullt ut!

Jag kommer kanske inte kunna förändra världen, men om jag kan påverka någon pyttepyttelite kring faktorerna ovan är jag så jäkla nöjd!

PUSS!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Fin blogg du har! Skulle du vilja bli vår ambassadör?

    Annika 2016-07-04 12:36:58 http://www.spaboxen.se
    Svara
  • Du ni är så himla vackra allihop. Så välmående och sunda på ett bra sätt utan en massa hets att kroppen ska se ut enligt en mall.

    Ferenc 2016-07-03 20:52:57
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!