Back to rutiner för Fia!

Enda sen P gjorde slut har jag hamnat lite utanför mitt eget liv skulle man kunna säga!
Jag tappade alla rutiner när det kommer till mat och träning, all glädje när det kommer till mitt jobb, min blogg och mina intressen! Bakning som jag tycker är så roligt var till och med tråkigt!

När jag åkte till Bali hade jag som krav att bara vara! Inte tänka för mycket på framtiden, hur allt ska bli, hur det ska gå med mina drömmar och vad som kommer hända, utan bara vara! Men att när jag sen kommer hem skulle jag försöka ta tag i allt igen! Med babysteg såklart men ändå försöka komma igång!
Nu är jag ju hemma och känner fortfarande inte riktig taggelitagg på saker och ting men samtidigt måste man ju börja någonstans, eller hur? Och då får man helt enkelt bara bestämma sig att ja, nu gör Fia såhär, typ!

Så back to rutiner från och med idag, måndag! Vad är då målen framöver?

1. Matlådor! YEPP! Jag mår som bäst av matlådor, att foodpreppa en dag i veckan och liksom ha dom under veckan! Matlistor är också något som är grymt bra!

2. Gymträning! Ja, jag har inte besökt gymmet på 5 veckor säkert! Har motionerat med promenader och sådär men saknar gymmet satan så det ska absolut återupptas NU!

3. Börja planera inför renoveringen i lägis! Det är dags att göra detta till MIN lägenhet nu! Det ska målas om och handlas massa nytt! Den ska andas Fia, en kombo mellan lantligt och boho! Fick hit pappas surfbräda som han köpte på sin jordenrunt resa 86 som kommer bli en grym inredningsdetalj här!

4. Hålla iordning! Jag ska erkänna att lägenheten, mitt hem, har förfallit lite under de senaste månaderna! Orken har inte funnits till att göra några större insatser när det kommer till städning mer än rent ytligt, typ toaletten och dammsugning! Igår var mamma, mormor och morfar här och hjälpte mig rensa och städa så nu är det ordning och reda som gäller hädanefter!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!