Fröbröd från Risenta

image

image

Godmorgon mysisar 🙂
Äntligenhar jag haft lite tid att baka! Jobbar heltid nu så försöker att slänga ihop så mycket som möjligt på kvällarna 🙂
I förra månadens The Healthy Box fick jag med en brödmix från Risenta som jag så länge velat slänga ihop men så var honungen slut när jag kom hem från Balibali så det dröjde fram tills igår 🙂 Måste bli bättre på att baka bröd alltså, det är ju fantastiskt gott 🙂 Enkelt och snabbt gick det och endast ett fåtal ingredienser behövs.

 

1 fröbrödsmix från Risenta

2 1/2 dl vatten

2 msk honung

2 msk olja (jag använde rapsolja)

1 tsk salt

Gör såhär:

Sätt ugnen på 190 grader. Blanda sedan vatten, olja, honung, salt och brödmixen i en bunke. Häll sedan över smeten i den medföljande formen och grädda i 70 minuter. Ta sedan ut brödet och låt det svalna.

I samarbete med The Healthy Box.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!