Those festival outfits

Alltså jag tror jag har glömt berätta detta, God kväll förresten! Jag ska på min första festival i helgen! I hela mitt 27 åriga liv (believe it or not) blir det min första festival! Summer On i Båstad, här kommer Fia! Ska bli riktigt riktigt roligt. Dock väääldigt ledsen att jag missar Norlie och Kkv på torsdagen men Matoma ska jag hinna med på fredagen och resten av artisterna heeeela lördagen,! Möter jag några av er där? Hade ju varit så jädrans roligt 🙂

Suktar efter festivaloutfits. Är ju för sent för mig att beställa nu, får rota fram något gammalt och välanvänt ur garderoben istället men titta och drömma kan man ju alltid göra och hur mycket snyggt finns det inte??

Har snöat in på grönt. Så snyggt med militärgrönt när man är solbränd. Letar efter ett miltärgrönt set i kjol och croptop, någon som sett? Tänkte HM men icke sa nicke. Typiskt när jag snöat in på något. Tänkte mig det, min skinnjacka och en hatt någon av kvällarna. Sökandet fortsätter imorgon!!

Inlägget innehåller adlinks.

collage3

1. Här || 2. Här

 

collage

1. Här || 2. Här || 3. Här

collage1

1. Här || 2. Här || 3. Här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!