Q/A part one!

Godmorgon sweethearts! Så roligt med så många frågor på frågestunden. Tycker ni det är roligt? I så fall kör jag det mer än gärna någon gång i mellanåt 🙂 Har delat upp era frågor i två inlägg då jag fick så himla många. Resten kommer på lördag 🙂

PUSS!

Q: Som ny bloggläsare men som poddlyssnare så undrar jag vad som hände mellan dig och Patrik? Kramar

A: Ja fina du! Jag önskar jag kunde ge ett bra svar på denna frågan men saken är att jag inte ens vet själv. Jag fick aldrig någon riktig förklaring varför han valde att göra som han gjorde. Så tyvärr kan jag inte svara på det mer än såhär :/

Q:För och främst ville jag bara skriva att du är oerhört vacker och verkar vara en underbart go tjej. Och min fråga är självklart när välmåendepodden kommer tillbaka? Saknar den jättemkt.

A: Tack fina fina du! Dina ord värmer så oehört mycket ska du veta! Välmåendepodden är på väg tillbaka och vi planerar att spela in första avsnittet av Välmåendepodden 2.0 redan i nästa vecka 🙂 Vi saknar det lika mycket som du kan jag lova!

Q: Tänkte höra hur och när du valde att söka hjälp för dina ätstörningstankar och problem. Jag upplever att jag har något liknande som du hade. Mina tankar om mat tar upp en stor del av mitt liv, vilket tär på mitt psyke och jag vill gärna ha hjälp, men vet inte hur. Du är en stor inspiration! Kram

A: Tack söta du! Jag fick nog helt enkelt. Jag var så trött på att all min energi gick åt till att grubbla över träning, mat och hur jag skulle kunna gå ner så mycket i vikt som möjligt på så kort tid som möjligt. Att alltid stå framför spegeln och kritisera mig själv och väga mej 5 gånger om dagen blev liksom droppen. Jag ville leva och inte på det viset! Så jag kontaktade själv ätstörningsmottagningen och berättade om mina problem. Jag fick komma dit på bedömning och fick sedan KBT som behandling! Det bästa beslutet jag någonsin tagit! Det är ett steg i rätt riktning att du ens ställer denna frågan, det betyder att du är medveten och faktiskt vill göra något åt det! Du förtjänar att leva fina du! PUSS!

Q: Jag undrar med när podden kommer tillbaka♥️
Och så undrar jag vad dina planer är för sommaren? Jobba eller semester?

A: Vi planerar att spela in nästa säsong av Välmåendepodden redan i nästa vecka 🙂 Vi är så exalterade 🙂

Åhh jag ska jobba väldigt mycket! Men jag hoppas att det kommer finnas tid för annat också. Ska på Summer on festivalen i helgen, sen blir eventuellt Weekend festival i Stockholm i augusti.  Men innan dess hoppas jag på massa härliga grillkvällar, tid på stranden och hänga med personer som gör mig lycklig! Värnamodagarna står med på listan också men det är först i slutet av sommaren 🙂

collage1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Till den som ställde frågan om ätstörningar så kämpar jag idag mot min anorexia och driver en blogg där jag dagligen skriver om de helvetesutmaningar som jag ställs inför Jag hittar på mina egna metoder för att möta hjärnspökets käftsmällar. Bloggen har jag främst skapat för att den hjälper mig personligen men kan någon av mina metoder och idéer vara till hjälp även för andra så får ni gärna läsa. Ätstörningar måste man ta på allvar och söka hjälp med i god tid. Jag väntade alldeles för länge. www.halsogrubblaren.blogg.se

    Isabelle 2016-07-07 15:20:38 http://www.halsogrubblaren.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!