Okej mamma, det blev rött ändå!

collage1

DSC_1147

DSC_1140

Haha diskuterade med mamma häromdagen att jag ville göra något med håret igen, rött kanske? Absolut inte tyckte hon men… det blev det visst ändå i morse! Kom över en inspobild när jag googlade festivaloutfits igår med en tjej på som hade snyggaste röda färgen i håret och då kände jag att jo minsann, så får det bli. Tycker det är dööööösnyggt när man är lite brun också 🙂

image

Testade massa outfits igår inför helgen och jag är så taggad! Jag tror faktiskt jag ska ta med mej kameran dit, så att jag kan få lite fotat. Härlig miljö att fota i tror jag 🙂 Har ju min fina Emy med mej också som kanske kan tänka sig ta några fina bilder 😉

Har jag någon annan som ska dit i helgen? Let me know please, så roligt det hade varit att träffa några av er 🙂

 

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • så snyggt!!!
  okej, en fråga till din frågestund, ”en bild från din högstadietid?” 😉

  Agnes 2016-07-08 00:03:07 http://agnesagnes.forme.se
  Svara
 • Alltså var köper du dina kläder? Skrov gärna i dina inlägg vart dem är från..älskar verklige din stil.. Ungefär sån stil jah vill ha men hittar aldrig det jah är ute efter men ser alltid det hos dig ????
  Du är en grym förebild Btw!!! Kram!

  Sandra Hageblad 2016-07-07 21:37:35 http://Www.misssandradee.myshowroom.se
  Svara
  • Svar på Sandra Hageblads kommentar.

   Jag brukar skriva ut :)Handlar väldigt mycket från HMmen mest från boohoo.com 🙂 Men ska bli bättre på att skriva ut. Klänningen är från Nelly 🙂

   fiiaan 2016-07-07 21:50:52
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!