The Beach House resort

DSC_1065 DSC_1063

Åhh va jag längtar tillbaka när jag ser bilderna ovan! Ta mig tillbaka nu tack!! Sjukt att det är idag är en vecka sen vi kom hem och solbrännan börjar bli ett minne blott. Lovade ju er en Bali-guide och den kommer absolut i nästa vecka men tänkte tipsa om hotellet vi bodde på på Gili T i ett separat inlägg.

Vi bodde på The Beach House Resort, mitt i den centrala delen av Gili T, precis i närheten av alla barer men ändå inte mitt i det värsta. Det var gångavstånd från hamnen till hotellet och sjukt enkelt att hitta. Med tanke på våra tidigare erfarenheter av att hitta hotell var det himmelriket att hitta rätt på första försöket. Vi hade bokat en trähydda i två nätter som kostade cirka 300 kronor natten, helt okej pris tycker vi 🙂

DSC_0498

Hyddan var fräsch och riktigt fin! Myggnätet fyllde full funktion i denna hyddan också. Minuset var att golvet i badrummet var gjort av sand! SAND! Vem gör så? Att kliva ut från duschen i saharaöknen, precis det man vill ha med sig till sängs också 😉 Tur det fanns stenar att kliva på iaf!

Varmaste rekommendationerna från oss iaf! 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!