Tillsammans <3

Vilken hel jag har haft hörrni! Vilken helg! Jag ska berätta mer om den sen men WOW!

Sommaren är ju här! Även om det inte märks just nu när jag tittar ut genom fönstret och regnet står som spön i backen, så är det ju fakriskt det! Jag har aldrig varit på tillsammans tidigare men i veckan tog Emma och Emma med mej hit för att fira min födelsedag! Jag har verkligen hört endast gott om stället och det gör inte ont att det ligger precis vid Nissan! Vindar på en flytbrygga och guppade medans vi slukade en av de godaste pizzorna jag ätit!

Så kommer ni till Halmstad i sommar, ta er till Nissan och ta er till Tillsammans och ta något att dricka eller käka!! Underbart ställe!

image image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!