Sömnbrist?

@fiaanderberg på instagram

@fiaanderberg på instagram

Alltså jag tror jag lider av så mycket sömnbrist just nu! Känns som jag ligger sju år efter min sömncykel (frågor på det ordvalet?)

Ikväll hoppas jag kunna lägga mig runt  10 faktiskt, så att jag på något sätt kan börja hämta hem tiden igen!

Gårdagskväll spenderades i Göteborg tillsammans med Hanna och Ida, picknick inomhus då vädret ej tillät utomhusaktiviteter och en massa skitprat! Någon mer än jag som älskar att lyxa till det såhär på veckorna? Nästan viktigare än helgerna kan jag tycka!

I måndags hade jag premiär på måndagsklubben här i stan! Katastrofalt att ha bott här i 4 år och aldrig varit där! Jättekul att få umgås med härliga Sanna också som jag lärt känna då hon jobbar i butiken bredvid!! Mer sånna kvällar tack!!

Nu blir det uppstigning, kaffe och en promenad! Och vet ni vad som händer efter det? Första avsnittet av välmåendepodden 2.0 ska spelas in!!! Äntligen, på lördag är vi tillbaka igen! Fräschare och hetare än någonsin!!

Hörs sen med recept!

Puss!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!