Välmåendepodden 2.0

DSC_1310

Mina fina fina! Godmorgon!

Det är fan inte vilken lördag som helst idag alltså! Det är något alldeles speciellt med denna lördag, något som är återställt, som länge varit lite på is men som idag är tillbaka! Vi känner ungefär som på bilden, total lycka över att vara tillbaka då vi totalälskar att göra det vi gör!!

Även om livet ser totalt olikt ut jämfört med hur det såg ut för tre månader sen för oss båda, jag har en förlovningsring mindre på mitt finger och Jossan med ett jobb mindre, är vi gladare och lyckligare än någonsin!

Hörrni, första avsnittet av Välmåendepodden säsong två finns nu tillgängligt för er att lyssna på! Ni kanske är många nya som hittat hit också som inte har en aning om vad jag pratar om? Jossan och jag driver välmåendepodden där vi snackar om alla livets viktiga ting och försöker göra livet lite enklare för oss och er! Ni lyssna här, i podcasterappen eller på Itunes.

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!