Må-bra tips: Lugna mornar!

image

God eftermiddag hörrni!
Har ni haft en fin helg?

I morse tog Fia sovmorgon, det var välbehövligt då jag som sagt är väldigt trött just nu. Vanligtvis består min morgonrutin av kaffe i sängen och sen träning men idag fick den se lite annorlunda ut. Jag skippade helt enkelt promenaden för att jag kände för det och tog istället en sovmorgon, gjorde kaffe och satte mig och jobbade i några timmar innan jag tog mig ännu en powernap och sedan begav mig mot TM för jobb.
Jag är en riktig morgonmänniska verkligen och jag älskar att gå upp tidigt, göra kaffe, mysa ner mig i sängen framför lite instagram och bloggar och bara ta coollugnt! För mig är det galet viktigt att starta dagarna lugnt. De få gångerna jag har försovit mig är inga roliga historier, usch vad en stressig morgon kan förstöra mycket.
Så mitt tips för denna veckan är att ställa klockan lite tidigare och unna er något härligt på morgonen, det kan vara en promenad, en kopp kaffe i sängen, ett avsnitt av en bra serie, yoga, mindfulness, ett bad, massage, vad som helst så länge det är avkopplande för er 🙂
PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!