Recept: Bananpannkakor

image

image

image

Tråkigaste mobilbilderna men när minneskortet väljer att strula mitt i en fotografering får man lov att ta till nödlösningarna!!

Jäklar så längesen det var jag åt Bananpannkakor! Så jättelängesen verkligen! Föråt mej lite på det när jag räknade mina kalorier som hårdast och sen dess inte klarat av det! Men nu så 🙂 Mums! Jag bakade massa igår också, bars och nya chokladbollar som ni ska få ta del av med start imorgon 🙂 Tills dess får ni njuta av dessa godingar så ska jag fortsätta planera veckans podd som kommer bli sensitive som bara den!

 

Bananpannkakor

2 ägg

1 banan

1/2 dl mjölk

Kanel

Gör såhär:

Mosa bananen och vispa ihop med ägg, mjölk och kanel! Stek på mellanhög värme och servera med lite kokosgrädde och bär 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!