Unseen

 

DSC_1214

image image

 

image

 

DSC_1207

DSC_1216

image image image image image

Lite blandat härligt som ni inte fått se tidigare. Middag i Göteborg, en outfit jag älskar och förmodligen kommer tjata ut helt och hållet här på bloggis, massa härliga resebilder från mobilen inkluderat den galnaste apan som hoppade upp på min rygg och försökte sno mitt örhänge. Det bästa med bilden är att den är all natural, lyckades fånga tillfället när den precis hoppade upp och Allis skrek lika mycket som jag gjorde!

Nu vill jag passa på att fråga er vad ni vill se mer av här på bloggen? Kom igen nu, är det recept som gäller, långa texter eller mer bilder? Vad lockar? 🙂

PUSS lovies!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Om din träning 🙂 måste bara säga att jag är så glad över att jag i misstag kom över ditt instagram konto! De skulle verkligen behövas flera som du 🙂 så keep up the good work! Du verkar va en härlit go tjej både på insidan o utsidan. All lycka åt dig 🙂

    Sandra 2016-07-19 23:02:13
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!