Livets liv

DSC_0042

collage DSC_0024 DSC_0030 DSC_0037

Wow hörrni, en urladdning deluxe här! Har precis spelat in veckans avsnitt av välmåendepodden som handlar om just precis allt jag har gått igenom de senaste månaderna! Intensivt kan man säga!

Den senaste veckan har varit en downvecka! Ångesten har varit helt extrem och jag har känt mej ensammast på jorden! Jag tvekade länge på om jag skulle åka ut till Tylösand igår, orkar jag verkligen? Ack så glad jag är att jag gjorde det! Att få spendera tid med människor som är genuina och som kan få mig att skratta, det är det viktigaste för mig! Att också få lära känna nya människor är också något som är helt magiskt! Omringa er av det bästa hörrni! Onödigt att slösa tid på personer som aldrig ger, utan bara tar!

 

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!