Embrace yourself

image image

Söndag och solen bara skiner och skiner! Vilken vecka det har varit! Jobbat har jag gjort men som sagt, söndag idag och jag ska snart sticka iväg en runda till Brottet med bland annat Allis och Sanna för att solmysa!

Jag hoppas ni tänker göra exakt samma sak, utan att fundera på hur bikinin sitter, och låren går ihop eller om vikten har förändrats över sommaren! Jag hoppas ni tänker njuta av dagen, och förhoppningsvis av era själva för resten av era liv! Ta en titt omkring dig och inse att alla ser olika ut och att ingen heller på något sätt behöver likna den andra! Det är liksom det är grejjen! Jag tänker njuta! Oavsett hur jag ser ut, har jag bara lärt mej att jag duger precis som jag är och det är precis det jag njuter av! Sen om rumpan hänger lite och magen korvar sig när man sitter har NOLL betydelse faktiskt!

 

Du är vacker! PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så sant det du skriver! Kämpar varje dag för att tänka som dig. Idag övervann jag mina hjärnspöken genom att bära shorts halva dagen ( vilket jag inte gjort så länge jag kan minnas) härlig känsla och helt klart värt allt slit ☺

    Amanda 2016-07-26 22:23:13
    Svara
  • Du är så jäkla grym!! <3 Ha så mysigt idag!

    Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-07-24 16:14:11 http://www.josefinogarp.forme.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!