#instaoftheweek

image

@fiaanderberg på instagram

Goodmorgon fantastiska fredag! En ganska oplanerad helg har jag framför mig men förhoppningsvis ska jag och morfar börja göra lägis redo för målning vilket känns helt fantastiskt 🙂 Hoppas även på att komma iväg till gekås på söndag för lite shopping samt  att det eventuellt blir stand-up i Falkenberg imorgon 🙂  Okej, hade visst en del inbokat ändå 😉

En liten veckouppdatering i form av bilder från instagram 🙂 Massa häng med vänner då extrem ångest knackat på dörren,(då är vänner det absolut bästa tipset), poddinspelning, båtturer i Båstad, jobb, skogspromenad med svampplockning, godis och mys!

Hur ser era helgplaner ut hjärtisar? 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!