2016 = prövningarnas år?

DSC_1303

I dagens avsnitt berättar Jossan om hennes helt otroliga flytt. Att det ens är möjligt att så mycket saker kan gå fel på så kort tid. Jag är dock inte speciellt förvånad, inget förvånar mig detta året längre 😉 2016 = prövningarnas och motgångarnas år för oss kan man säga.

Har ni något ni vill att vi ska ta upp i podden? Ni är fortfarande många som mailar och önskar hjälp med saker, är detta kanske något som vi ska ta upp? Mycket frågor kring träning, vikt och mat som såklart hör välmående till, ett uppdaterat avsnitt om detta kanske 🙂 Ja som sagt, skriv gärna era önskemål här, bara önska på helt enkelt 🙂

I vilket fall som helst ligger veckans avsnitt nu uppe här, i podcasterappen samt på Itunes 🙂 Enjoy!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej fina du!

    Jag tänkte bara meddela att jag har en tävling på min blogg där man kan vinna hemmabakat, nyttigt och supergott proteingodis. Det hade varit jättekul om du ville vara med och tävla! In och kika här: http://nikitalindblad.isilife.se/2016/07/30/tavling-vinn-hemmagjort-proteingodis/

    Kram på dig 🙂

    Nikita 2016-07-31 12:46:20 http://www.nikitalindblad.isilife.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!