Må-bra tips: Njut!

IMG_7551 1collage sunset

IMG_7560 1

IMG_7669 1

IMG_7676 2

Livet är väl värt att njuta av ändå? Jag menar kolla bilderna ovan. Svensk sommar, fredag, vänner och solnedgång. Vid sånna här tillfällen vill man bara stoppa tiden! Bara stanna upp och aldrig gå vidare, stanna för alltid nästan.

”Sophia, flyt med bara, din tid är nu, flyt bara med och tänka inte så mycket”. Tänkarnas tänkare herself ska bara flyta med hädanefter, iallafall ett tag! Njuta, ha kul och inte grubbla så mycket hela tiden. Har gjort det alldeles för mycket så ja, nu kan någon annan få grubbla åt mig ett tag 🙂

Så njut hörrni, och ta vara på det som är och det som finns. Låter löjligt allvarligt men man vet liksom aldrig vad som händer imon.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!