Vi gör oss redo för helg!

image image

Godmorgon världens bästa läsare! För det vet ni väl ändå om att ni är? 🙂

Jag lever i ett renoveringskaos just nu men glad är jag över det. Äntligen har morfar börjat måla. Som jag längtar tills allt är klart dock och jag äntligen ska shoppa galet mycket inredning för att få till den perfekta stilen här hemma! Genomgående vitt blir det i hela lägis, kommer bli stor skillnad jämfört med de beigedassiga tapeterna som suttit några år nu!

Jag har outfitproblem denna gången! I helgen är det ju äntligen dags för festival igen och inte vilken festival som helst, det är Weekend festivalen i Stockholm. En outfit har jag redo som går helt i svart samt som bryter av med en vit kofta och beiga skor. Ni ser glimtar  på bilderna ovan. Outfit nummer 2 har jag inte färdig, jag har den inte ens färdig i skallen… Så ja vi får se. Jag ser fram emot denna helgen så mycket, mycket pga festivalen såklart men också för den ska spenderas med en nyfunnen vän, Sanna!

Några av er som ska dit i helgen förresten? Vore jättekul att träffa er isf 🙂 Lever fortfarande på energin från dem som kom fram på Summer On, tack för det 🙂

Nej, fortsätta jobba lite här nu innan det är dags för ett psykologbesök och sen lunch med en gammal vän.

Hörs sen!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!