#frommyphone

image

Bilderna berättar ganska bra hur mina senaste veckor har sett ut, jag kallar det balans! Vänner, god nyttig mat och godis! 😉

Kvällen ska spenderas med Emma som ska till Holland i en vecka! Hon ska hjälpa mej att färga om håret inför helgen nu, blir ännu en gång rött! Trivs grymt bra i den färgen 🙂 Där efter ska jag packa inför helgen, fortfarande tveksam på outfit nummer två, får se vad som slinker mer i väskan! Så taggad på denna helgen alltså! Åhhhh!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag önskar att jag kunde äta plockgodis!! Det är så gott men jag får så himla ont i magen av det :/

    Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-08-04 22:06:32 http://www.josefinogarp.forme.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!