Tema: Klädångest!

”Jag kan inte bära magtröjja, hur skulle det se ut? Magen liksom, hallå?”

När jag va yngre va magtröjja sjukt populärt och jag ville så gärna ha det! Alla andra kunde, men inte jag! Iaf inte enligt mig! Då jag aldrig trivts eller varit nöjd med min kropp har stor kläder varit min räddning! Stora, pösiga kläder som inte visar mina former överhuvudtaget!
Jag säger inget om det egentligen, för jag älskar fortfarande allt som inte sitter åt! Skillnaden idag är att jag har det för att jag tycker det är snyggt och aldrig någonsin för att gömma min kropp i!

Jag träffade i veckan en konstnär som jag eventuellt ska göra ett samarbete med framöver. Hon berättar att hon jobbat i en dambutik under många år och hur frustrerande det var att ALLA ville gömma sina kroppar under ett stort skynke! Självklart ska man känna sig bekväm i kläderna man bär och jag tycker också det är viktigt att man hittar en stil som passar ens kroppsform enligt en själv men tankarna fokuserar på så mycket annat! Vi hittar och letar seriöst fel på oss själva.

image

IMG_7516 1

160508_0467

I helgen har det varit festivaloutfits som gäller för mig! Jag trivs bäst i kjol eller klänning och helst inget som sitter åt alldeles för mycket, i så fall får tyget vara mjukt, då är det helt okej! Min jeansfobi sitter fortfarande i, jag kan använda det utan att må dåligt men jag väljer helst av allt bort det. Fredagens outfit var vågad för mig, hög kjol och en otroligt snygg spetstoop som egentligen är en bh samt en armlös kofta över! Tankarna gick såklart till ; Vad ska andra tycka? Men jag kastade bort dom lika snabbt! Detta är fan assnyggt, det kör jag på!

” Jag kan ha magtröjja, och hur snyggt är det inte? Och what about min mage, den är långt ifrån helt platt och slimmad men det behöver den inte vara! Den är som den är, jag är nöjd och jag ser fan FAB ut i magtröja!”

Konstigt det där, för idag är magtröjja fortfarande det snyggaste jag vet! Det bästa är att jag idag vågar bära en själv och tankarna går inte längre till min mage eller om den är tillräckligt platt. Man har insett att det finns så mycket roligare saker i livet att lägga energin på. Det finns också så mycket godare saker att äta och njuta av än att konstant gå på dieter för att minska i lite kroppsfett på magen! Lite så känner iaf jag 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Din outfit var hur jäkla snygg som helst! <3 Allt klär en skönhet hjärtat!

    Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-08-07 16:40:27 http://www.josefinogarp.forme.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!