Må-bra tips: Dejta vänner!

DSC_0432 DSC_0436 DSC_0447

Så glad att jag vågade bjuda ut denna tjejen på kaffe! Ni vet när det bara klickar, samtalet flyter på och man skrattar tillsammans som om man har gjort det hela livet. Det är liksom Sanna och jag.

Sanna jobbar i grannbutiken och vi har tjötat lite till och från i trappen jag vet inte hur länge. Men det var bara för någon månaden sen som vi faktiskt började snacka på riktigt. Det hela började med killproblem som sedan ledde till att jag faktiskt frågade om vi inte kunde ta en fika någon dag. Någon fika blev det aldrig utan vår första dejt bar av till måndagsklubben och ja, det sa klick helt enkelt.

Jag har tidigare gjort ett inlägg som handlar om att rensa bland ogräset, att göra sig av med de som endast tar energi och aldrig ger. Inlägget hittar ni här. Att dejta vänner har lite med detta att göra kan jag tycka. Man dejtar killar osv, varför inte dejta vänner också? Våga fråga för tusan! Är det dags att träffa lite nytt folk, fråga på instagram, på riktigt eller andra forum, vad är liksom det värsta som kan hända? Ett nej? Ja typ! Vi har ju alla möjligheter idag med sociala medier.

Det finns inget bättre än att lära känna nytt folk kan jag tycka! Man får börja på ny kula med någon ny, ingen känner till dig eller ditt förflutna och du får chansen att visa vem du är nu utan massa gammalt som släpar.

Någon borde ju göra en dejtingapp för vänner kan jag tycka! Lär finnas mycket pengar att hämta där och det hade varit hur grymt som helst.

Fias våga-dejta-vänner-tips

 1. Sociala medier! Man har ju redan massa vänner på instagram, eller hur? Man har konversationer där hela tiden genom bilder och liknande så varför inte träffas i verkligheten? Flera av mina närmaste vänner har jag träffat på instagram, där finns guldkornen 😉
 2. Våga fråga! Som sagt, är det värsta svaret man kan få ett nej? Ja jag tror det och det är ju inte så himlans farligt, eller hur?
 3. Gör något lättsamt! Ta en fika, ett glas vin eller promenad första gången. Något som båda känner sig bekväma i att göra tänker jag 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!