Recept: Kokoschiapudding med mangopuré

collage

Goooood Måndag hörrni!!

Hur mår ni? Haft en ypperlig helg? Min har varit fantastico! Kom hem cirkus klockan 18 igår och satte genast igång att inreda vardagsrummet med de nya grejjerna jag handlat på HM Home 🙂  Jag trivs redan så mycket bättre, kan knappt vänta tills allt är helt färdigmålat! Min lägenhet kommer vara snyggast i Halmstad, LÄTT!

Gjorde matlådor igår också, fick bli en mathavre sallad med broccoli, bönor och sugersnaps tillsammans med lite marinerad kyckling! Kosten har varit KATASTROFAL i helgen och jag har längtat efter hemlagad mat faktiskt. Ska visa er ”receptet” på mathavresalladen! Hur gott och hur nyttigt som helst!

Rutiner får mig att må bra alltså, inser hur stor del maten är i mitt liv och jag börjar förstå innebörden i hur viktigt rutiner är när man går igenom en kris. Hoppas jag är på väg till det bättre nu iaf!

Vi fortsätter i det nyttiga och goda spåret idag! Hur grym är inte denna chiapudding? MUMS!! Ett gammalt recept som jag bjuder er och mig själv på idag!

Kokoschiapudding med mangopuree
1 port

Chiapudding:
1 dl kokosmjölk
1 dl mjölk
3 msk chiafrön

Mangopuree:
1 dl frusen eller färsk mango

Gör såhär:
Blanda kokosmjölk, mjölk och chiafrön och ställ in i kylen i minst två timmar eller över natten.
Tina upp den frusna mangon och mixa den slät som en puree med stavmixer.
Häll i puddingen i ett glas/skål och toppa sedan med mangopuree och kokosflingor.

Hörs sen bästisar!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Fia!
    Nu slängde jag ihop din chiapudding med kokosmjölk så jag kan testa den till frukosten imon. Men undrar en grej. I min kokosmjölk är det massa hårda bitar med kokos, har jag tagit fel typ av kokosmjölk eller vad brukar du göra med klumparna? Ha det bra ????

    Rebecka 2016-08-08 22:07:49
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!