Recept: Chokladdadelbollar med vanilj

collage

Heeeej sötnosar!!

Mår ni bra denna onsdag? Här är det fullt upp hela tiden. Men längtar tills ikväll då jag ska ha egen kväll. Kom överrens med min psykolog att jag ska ha en kväll i veckan där jag är själv och får inte jobba på något sätt. Detta för att utmana mig själv och min rädsla för att vara själv och för att varva ner. Ska som sagt bli galet skönt.

Alltså kolla dessa bollarna som levererades till Allis som kom hem från Japan inatt! Tyckte gott hon kunde ha dessa i sitt kylskåp nu när hon levt på sushi 😉

Så goda!!

Chokladdadelbollar med vanilj

6 urkärnade dadlar

2 1/2 dl havregryn

1/2 dl rapsolja

1 dl vatten

2 msk kakao

Några droppar Buttered Vanilla arom

Kokos att rulla i

Gör såhär:

Mixa samtliga ingredienser förutom aromen i en matberedare. Droppa sedan ner några droppar arom och smaka av, tillsätt sedan mer utefter smak. Rulla till bollar och rulla sedan i kokos. Förvaras i kylen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!