Soliga Stockholm

DSC_0483 DSC_0487

collage2DSC_0543

Lite bilder från en vecka sen i Stockholm. Vi hade verkligen kanonväder hela helgen och Stockholm visade sig från sin allra bästa sidan. Jag är ju absolut ingen storstadsmänniska egentligen. Vet inte om jag skulle kunna bo i en storstad utan att stressa sönder helt men så länge jag kan promenera till de olika ställena så gillar jag det faktiskt. Det är just det kommunala trafiken som kan stressa sönder mig. Speciellt när man råkar stå till vänster i rulltrappan för man inte hade en enda jäkla aning om att man inte fick det.;)

Dock tycker jag ändå Stockholm är väldigt charmigt. Vattnet, gröna lund, alla fina byggnader och för att inte snacka om shoppingen! Jag handlade så mycket fint på HM Home som jag längtar efter att få visa er 🙂 Snart är lägis helt klar och då kommer massa bilder på MIN lya! 🙂

PUSS Babes!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hoppas ni hade det mysigt idag! förresten, ska du på värnamo-dagarna eller hur ser det ut? ????

    Agnes 2016-08-15 00:06:34
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!