Må-bra tips: Hitta stället som får dig lugn

image image

Även om jag bara hann vara hemma en  liten liten runda i helgen var det helt underbart! Jag sov som en stock från att jag la huvudet  på huvudkudden på mitt rum i extrastugan och vaknade för första gången på väldigt länge och kände mig utvilad! Det är något med att vara hemma, där där jag är uppvuxen, på landet, i sommarstugan som numera är mammas och S permanenta bostad. Där jag spenderade hela somrarna när jag var mindre och som jag alltid har älskat att göra. Det ger mig ett lugn jag sällan känner. Att jag inte har gett mig själv tid att åka dit mer sen Det tog slut mellan mej och P vet jag inte, det har varit så mycket annat men jag måste bättra mig. Det är nämligen precis vad jag behöver, när jag är som mest stressad, är det dit jag ska ta mig helt enkelt.

Har ni något sånt stället? Där ni känner ni kan andas? Där ni känner att ni kan lägga bort telefonen och helt låta bli att reflektera över vad som händer på den? Berätta vart isf 🙂

För er som inte har ett, försöka att hitta detta stället! Jag tror nämligen det är precis vad många behöver!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh det är så underbart att ha ett eget ”avslappningsställe”!
  För mig så är det Hjo, vi bor i Jönköping så det är inte så långt att åka med bilen över dagen eller sova över på vandrarhem.
  En del säger ”men det finns väl inte mycket att göra där?”, men det spelar ingen roll för mig! Jag åker dit för att andas, så fort bilen rullar in i staden så känns axlarna 100kg lättare och jag kan bara vara!
  Tröttnar aldrig på det, oavsett årstid eller väder så åker jag dit när jag känner att nu behöver jag stänga av allt annat, andas och hämta kraft ????

  Emma 2016-08-24 21:24:52
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Det låter helt underbart och jag tänker att det är just det som är lite grejjen med stället man åker till, det ska inte finnas så mycket att göra! 😉
   Stor kram!

   fiiaan 2016-08-24 21:29:42
   Svara
 • I Mellbystrand helt klart!

  Mariette 2016-08-16 07:26:08
  Svara
 • Hej! Vi på SPABOXEN gillar din blog! Vi vänder oss till människor som vill unna sig det där lilla extra i sin stressiga vardag. Kika gärna in på spaboxen.se! Vi har lansering i September och söker ambassadörer som vill prova och recensera våra produkter!

  Annika 2016-08-15 21:17:59 http://www.spaboxen.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!