Vi behöver din hjälp!

Godmorgon kompisar! Mår ni bra? Det hoppas jag verkligen att ni gör iaf 🙂

Det händer mycket just nu, och mycket av min energi går åt att jobba med 10 kg extra släp efter mig känns det som! Jag har ju berättat att det för mig går väldigt upp och ner, förra veckan var det väldigt upp, och denna veckan är det ner, vilket tar så otroligt mycket energi! Och de där 10 kilona läggs liksom på när jag försöker ta mig fram, då min psykiska kapacitet kanske fortfarande inte riktigt är 100 procent!

Men faktiskt nog om det negativa och till det roliga! 🙂 Jag trodde ALDRIG att jag skulle vara egenföretagare! Aldrig någonsin! Helt sjukt att jag idag har startat mitt egna företag som snart kommer vara igång samt att jag just nu håller på att starta upp företag nummer 2, tillsammans med Casandra! Iamproud är nämligen påväg tillbaka vilket känns helt fantastiskt 🙂 Därför behöver vi er hjälp!! Vi vore så jävla tacksamma om ni kunde gå in och svara på denna enkäten som finns här 🙂 Det skulle verkligen underlätta för oss i våra framtida planer!

Vi hörs senare kompisar!

PUSS!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Klart man hjälper er med enkäten!! Du är så grym Fia, Allt du gått igenom och även fortsätter du kämpa för ett hälsosamt ideal! Jag ser dig som en förebild och kikar in här då och då när jag känner att jag behöver lite Fiapepp! Fortsätt som du gör, du kommer komma långt i livet 🙂

    Kram Jenny.

    Jenny 2016-08-17 19:55:34
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!