Jag lever!

I know I know! Sämst uppdatering i förra veckan men I needed it! En svackovecka kan man kalla att jag hade förra veckan. Det går lite upp och ner nu och jag är såååååå trött på det. Fokus läggs på lite fel saker i mitt liv just nu men det måste jag på något sätt ändra på. Har stora krav på mig själv och mitt eget välmående just nu men det behövs nog nästan för såhär kan jag inte ha det längre 🙂

Nystart, måndag och ja, jag kämpar på helt enkelt 🙂 Hur har er helg varit? 🙂 Min har varit fin. En lugn fredag med Tacos och Sanna, jobblördag och sen hem och andas innan det svidades om för att dra ut och dansa på Boom Boom Room. Dåligt med folk, dyrt inträde men grymt bra musik och sällskapet ska man verkligen inte klaga på. Gårdagen var första gången på väldigt länge som jag inte ställde någon klocka, sov till tio (kors i taket) innan det blev lite jobb, McDonalds med Tessan, ett besök hos mormor och morfar och sen hem för ännu lite mer jobb 🙂 En lugn kväll med tacosrester, ett varmt bad och en ljudbok som min psykolog rekommenderat i öronen fick summera helgen. Nu vecka, nya tag för Fia helt enkelt. Fokus denna veckan: Leva som jag lär för det gör jag inte just nu 😉

Hörs sen lovies!

PUSS!!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!