Det är ta mig tusan löning idag!

Alltsååååå LÖÖÖNING!!!! Jag älskar löning, synd man inte är ekonomiskt oberoende (ännu 😉 ) så man hade kunnat shoppa loss så super ordentligt! Men egentligen, vem älskar inte löning?

Som ni vet grejjar jag massor här hemma! Jag gör om för fullt. Vi har målat (läs morfar har målat, han vill nämligen inte ha min hjälp) och jag har köpt massa nya fina saker som sätter prägel på allt. Förr förra söndagen var jag med mamma på Gekås och handlade massa, krukor, nya tallrikar, lampor, ja allt möjligt och jag längtar verkligen tills allt är färdigt så jag kan visa er 🙂

Något jag snöat in på är posters! Älskar posters och jag håller på med en fotovägg i vardagsrummet som ska fyllas med bilder, quotes och kollage, så där huller om buller ska dom sitta på väggen ni vet!

Inlägget innehåller adlinks.

quote 1 quotes 2

Alla dessa härliga prints hittar ni här (adlink)

Den nedersta i mitten är redan beställd och en stor världskarta ska upp ovanför soffan men är dom inte härliga? 🙂 Ska klicka hem lite fler i helgen tänker jag och dra till ÖB och köpa flera svarta ramar i olika storlekar 🙂 Vill ha dom två översta i stort tryck, vad tror ni om det?:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har du tänkt på att berika miljön för dina kattflickor nånting? Det kan vara ett roligt projekt också för att distrahera tankarna lite. Dessutom är det jätteviktigt för katters välmående att man fixar en bra miljö för dem. Passa på nu när du har hjälp av morfar att borra upp hyllor till dem!

  Kolla dessa tips!
  Hauspanter, jättesnygga hyllor

  Cat Shelves & Perches

  Klösträd, Stilfulla
  http://www.supercat.se/klostrad/kattens-nr1/

  Kram
  Anna

  Anna 2016-08-25 14:19:34
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna! Absolut! Dom har ett flertal hyllor att klättra på, klösträd på två ställen, klösbrädor samt leksaker och trivs jättebra! 🙂

   fiiaan 2016-08-25 21:04:25
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!