Helgplaner

image

Godmorgon bästisar! Mår ni bra? Fredag och allt? 🙂

Själv ligger jag faktiskt kvar i sängen, kaffe vid sidan och beundrar mina fina vita väggar som även är klara i sovrummet 🙂 Finally! Planerar helgen lite också! Kvällen blir faktiskt bara lugn som det ser ut nu! Ska till ÖB ( alltså jag älskar ÖB) för att fixa lite ramar och svänger nog förbi plantagen för att köpa hem lite grönt 🙂

Och vet ni vad som händer imon? ITS VÄRNAMODAGARNA! Eller dom har ju pågått hela veckan men det är nu jag ska hem 🙂 Årets värnamohändelse och jag älskar det 🙂 Ska bli mysigt att komma hem också!!

Hur ser era planer ut??

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vad synd att man inte träffade dig och kunde ösa massa beröm till dig för att du är sån förebild!

    Matilda 2016-08-28 10:06:03
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!