Steg 1: Beröm din kropp!

Godmorgon härliga lördag!

Ni vet vad lördagar innebär va? 😉 Välmåendpoddendags juuuuu!

Efter förra veckans deppavsnitt (ett avsnitt jag aldrig någonsin kommer vilja lyssna på igen) var det dags att peppa, peppa, peppa! Peppa er och  peppa oss själva till en grymt kroppspositiv höst! Japp vi snackar kroppar. Hur vi uppfattar våra egna kroppar, hur elaka vi kan vara mot oss själva och den självklaraste punkten på hela podden, Fias lista! Tips på hur du ska göra för att vända din negativa syn på dig själv till den där härliga, sprudlande positiva synen som du förtjänar att ha.

Det får räcka nu!!!

Ni lyssnar på avsnittet här, i podcasterappen under välmåendepodden eller på Itunes under välmåendepodden.

image

Jag hoppas ni gillar det och jag hoppas att ni förstår att all den negativa energi ni sprider till er själva går att kasta i soporna och aldrig någonsin plocka fram igen. Steg 1. Beröm dig själv. 10 fina saker om dej själv i spegeln varje dag, det första du gör är ett mission hädanefter, okej?

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej bästa Fia
  Tack för en underbar blogg o instagram. Är en ”tjej” på 35 år som har bantat o tänkt på mat o förbud i heeeela mitt vuxna liv.fy fan vad sorligt men tyvärr sant. Har väl aldrig varit nöjd med mig själv o min kropp. Varken insida eller utsida. Du med dina kloka ord o tankar verkar få mig på bättre tankar. Jag blir glad när jag läser det du skriver. Du får mig stundtals att känna att jag duger, tack! ❤️

  Undrar vart du köper dina fina underkläder. Spec den du har på instagrambilden idag (27:e)

  Ha det bäst fina Fia, fortsätt vara så underbar som du är ❤️

  Kram Anna

  Anna 2016-08-27 10:45:39
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det för mig sååå lycklig att läsa detta! Tack snälla! Jag använder mycket trosor från New Body och bh-n kommer från Gina 🙂 Stor kram!

   fiiaan 2016-08-28 11:12:04
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!