Det blir ju inte alltid som man tänkt sig!

Amen godmorgon måndag! Mår ni bra finisar?

Jag mår fint faktiskt 🙂 Hade sån insiktsdag igår! Ni vet när man bara inser att det får vara nog med vissa saker? Man känner att man är färdig liksom! Ungefär som när jag insåg att jag skulle ta kontakt med ätstörningsmottagningen för mina problems så att säg 😉

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig! Värnamodagarna levererade INTE iår vilket är fett tråkigt! Jag har alltid kul på värnamodagarna men iår var det bokstavligt talat T R Å K I G T! Dont know why men kan bero på att jag rände runt hela kvällen, letade efter folk och försökte hålla ihop alla som en stackars fårhund! Ändå var jag hemma klockan 03? Vad hände där liksom! I vilket fall som helst, kul att stöta på lite folk som man endast träffar en gång om året och det är där 🙂 Fick även hänga lite med lillebror, mamma och svägerska vilket är FULL POTT såklart! 🙂

Kvällen igår spenderades med att vända upp och ner på allt i sovrummet och börja fixa iordning! Längtar efter min arbetshörna som kommer bli det finaste ni någonsin sett typ! 😉

Hörs sen!

Puss!!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!