Jag gråter tårar av tacksamhet de dagarna jag får le och vara glad!

Välmåendetext: Fokus Tacksamhet

Tårarna strömmar ner från mina kinder när Gavin DeGraws ”We belong together” hörs ut genom högtalarna. We belong together, konserten vi var på i höstas som vi båda älskade så himla mycket. Tankarna på hur jävla fort ett liv kan vändas upp och ner. Hur detta året blev helt tvärt emot vad jag trodde det skulle bli och hur jag dagligen kämpar för att ta mig vidare, vissa dagar flyter jag bara med, vissa dagar simmar jag i motvind.

Jag vet inte om det är av ledsamhet eller glädje egentligen. Men jag tror att tårarna som kommer ’är mest av glädje. Tårar av tacksamhet över det jag har i mitt liv, hur fina människor jag har omkring och hur många fina människor jag fått lära känna den senaste tiden, alla saker jag fått uppleva, hur fantastisk min familj är, min mormor och morfar som hjälper mig att sätta min prägel på lägenheten, hur jävla tacksam jag är över de dagarna jag får le och vara glad.

Jag lovar mig själv de allra mörkaste dagarna att jag ska uppskatta de dagarna jag får må bra så mycket mer, och det inser jag att jag gör när jag sitter och gråter. Jag gråter självklart av lite saknad, en stor del av mitt liv försvann i april i år, en person som jag delade allt med, som jag älskade mest av allt.

Men jag gråter tårar av tacksamhet de dagar  jag får le och må bra! Och tacksamhet är en utav de viktigaste sakerna att känna för att kunna attrahera positiva saker till sitt liv.

DSC_0431

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!