Kureringstips, PLEASE!

Gooodmorgon på er! Med en näsa som är HELT igentäppt och en hals som börjat göra ont, PALLA! Kände av det lite igår också 🙁 Så nu vill jag har alla era kureringstips som finns för jag vill inte bli sjuk nu med en Stockholms resa inbokad och massa jobb framöver! Massa vitlök, ingefära?

Hit me!! 🙂

Hur mår ni förresten? Ni vet väl om att ni är världens bästa läsare? Så tacksam för det ska ni veta!

PUSS!

image

Ni följer väl mig på instagram? @fiaanderberg heter jag där!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Te med honung och citron gör halsen len å fin 🙂

  Ketty 2016-09-01 15:39:15
  Svara
 • Jag brukar skära lite ingefära i små bitar o lägga i en tesil i en mugg med kokat vatten. Pressa i citronsaft o i med en sked honung. Drick flera ggr om dagen för bästa effekt!

  Hoppas du mår bättre snart! ????

  ida 2016-08-31 21:20:30
  Svara
 • Jag har blivit tipsad om att koka te på riven ingefära, citron skal+saft, vitlök och honung med en skvätt mjölk, det ska göra susen. Testade det på.mitt ex bror och han mådde bättre efter vill jag minnas. Krya på dig!

  Charlotte 2016-08-31 16:35:32 http://resanmotformen.blogg.se
  Svara
 • Koka upp vatten och drick det sen med massa citron och riven ingefära ! Dricker det alltid när jag börjar känna mig lite krasslig och blir bättre varje gång 🙂

  Maja 2016-08-31 09:35:35 http://Majaljung.devote.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Detta ska absolut testas!! Stor kram

   fiiaan 2016-09-04 09:55:53
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Det finns INGET bättre som stoppar halsont än Nyodex och Cordosyl. Fråga efter det på apoteket. Nyodex smakar betydligt mindre är corsodyl så det skulle jag reommendera i först hand. Men man gurglar båda. Det funkar varje gång (om man inte har halsfluss förstås). 🙂

   Josefine 2016-08-31 13:07:48
   Svara
 • Köp chagapulver (sprängticka) och gör the och drick! Superdryck som hjälpt mig många gg när jag varit sjuk både i förkylning och tex influensa 🙂

  Jag brukar blanda i lite citron och ingefära innan jag dricker 🙂

  Kram och krya på dig!

  Kristin 2016-08-31 08:29:15
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!