Augusti 2016

DSC_0544

DSC_0429 DSC_0447 DSC_0492

collage

DSC_0399

image image image image image DSC_0543 image

WOW, soooo long augusti verkligen? Känner alltid lite ångest när sista sommarmånaden är över. Men jag har verkligen försökt göra allt som funnits möjlighet att göra denna sommaren. Den blev inte riktigt som planerat och jag kanske inte har maxat den exakt så som jag velat heller MEN den har varit kanon på alla sätt och vis!

Weekend i Stockholm var ju helt klart månadens höjdpunkt, så roligt vi hade! Annars har mycket fokus lagts på vänner, jobb och företaget! Har kommit så mycket nya människor nära denna månaden. Både Tessan och Sanna har kommit till att bli en så viktig del av mitt liv på väldigt kort tid!

Hösten då? Tjaaaaa, lite ångestladdat är det väl. Mest för att det blir så himla mörkt ju! Annars gillar jag hösten och jag har en känsla av att denna hösten kommer blir riktigt awesome!! Mycket händer vilket är så häftigt. Lite har jag iaf lyckats uppnå detta året!! 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!