Home Office inspiration

stringhylla collage

Stringhylla från Rum21 (adlink)

Åh vet ni vad jag beställde häromdagen? Ja det vet ni ju förmodligen med tanke på bilden ovan 😉 Japp, jag beställde en arbetsplats! Alltså det händer verkligen detta. Jag har mitt egna företag och snart ett eget kontor i sovrummet,hur galet?

I vilket fall som helst vill man ju ha en snygg arbetsplats nu när sovrummet är nymålat och så fint och då hittade jag en inspirationsbild på pintarest och kände att sådär vill jag ha det! Definitvt!

Har köpt pärmar och tidskriftssamlare också så nu är det verkligen på G! Det kommer inte se ut som på bilderna alls, har en tydlig bild i huvudet hur det ska se ut men lyckades inte hitta någon som stämde in 🙂 Ni får helt enkelt vänta och se 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!