Är du redo för höst?

Svar ja ändå på den frågan! Jag känner väl mig ändå relativt nöjd med sommaren. Visst, jag ska vara ärlig och säga att jag önskat att jag kunnat må bättre vissa dagar och att jag kunde fått leva varenda dag fullt ut MEN samtidigt har jag verkligen gjort så gott jag har kunnat! Ett utav målen sen förra året höll jag och det var att leva mer denna sommaren vilket jag verkligen har gjort. Visst jag har jobbat mycket men det har inte varit ett meningslöst jobb för jobbandets skull, nej nej, jag har skapat drömmar, satt upp mål och dragit igång det som jag i framtiden vill jobba med.

Jag har också prickat av ännu ett ställe på jorden som jag alltid velat besöka och skapat nya vänner för livet. Galna saker har också gjorts som jag kommer kunna skratta åt i framtiden, ja som jag kan skratta åt redan nu. Ja det har fan varit en bra sommar, men nu är jag redo för hösten!

collage

SÅÅÅÅÅÅÅ gissa vad veckans podd handlar om? Låt mig presentera höstpepp-podden! Listor, mål och recaps i vanlig ordning. Och denna gången med en fantastiskt positiv stämning. Ja jag vet, jag går väldigt upp och ner just nu men ni får helt enkelt ta mig för den jag är. Uppe bland bergen ibland och ibland nere bland dalarna.

Ni lyssnar här, i podcasterappen eller på Itunes.

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!