Makin’ dreams come true

Jag försöker leva som jag lär men när man mår dåligt av olika anledningar är det otroligt svårt. Mottot som allt cirkulerar i skallen på mig är ”Don´t dream your life, live your dreams” och det är precis, exakt det jag håller på att göra nu!

Jag tycker allt har gått så långsamt sen P gjorde slut! Jag tycker jag har stått still, stampat på samma ställe hela tiden och utvecklats NOLL.

När jag däremot stannar upp, reflekterar och tänker efter så är det faktiskt inte sanning, inte alls. Jag har gjort massor på kort tid, utvecklats något enormt och håller idag på att bygga upp något som i framtiden kommer vara det jag håller på med.

I söndags fotades IAMPROUD (jag och min vapendragare Casandra) av min bästa Emy för IAMPROUDS kommande projekt. Håll i hatten, men snart kommer vi kunna förläsa kanske på just din skola eller kanske någon annanstans. Hur sjukt, fantastiskt och roligt är inte detta?

DSC_0977 DSC_0979

DSC_0982 DSC_1004 DSC_1010 DSC_1012

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!