Man blir lycklig i hela själen!


DSC_0972

collageDSC_0817

Glad måndag favvosar!!!!!!!!

Alltså blir man inte helt lycklig av dessa bilderna? Postern är bara en sån färgsprakande färgbomb och den gör sig så fint med de andra bilderna! Kommer bli ännu bättre när jag bygger på fotoväggen också, eller vad tror ni? Och hur härlig är inte surfbrädan? All cred till min pappa som släpade hem den från Australien 1986 😉

Jag valde ut alla mina finaste bilder från sommaren 2016 i denna postern. Jag vill bli påmind varenda dag att även om denna sommaren blev allt det jag trodde att den inte skulle bli, så har den varit fantastiskt på alla sätt! Den symboliserar lycka för mig, alla mina finaste stunder inom en och samma ram. Hur smidigt som helst var det också, bara några klick i framkallas app och den damp ner efter två dagar i brevlådan. Appen laddas ner som vilken app som helst och sen är det bara att sätta igång! Älskar att man kan välja bilder från både mobilens album, Instagram samt från Facebook. 🙂 En till ska beställas inom kort som ska placeras på min kommande arbetsplats, den får ni se senare.

I samarbete med Framkallaapp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så cool inredningsdetalj med surfbrädan! 🙂 Kan du inte fota din lägenhet sen? Så nyfiken på att se hur du har det nu när du gjor om 🙂

    Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-09-05 12:46:08 http://www.josefinogarp.forme.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!