Mys!

DSC_0868

collageDSC_0897

Godmorgon hörrni! Härliga bilder att kicka igång tisdagsmorgonen med va? Lite godisbitar som jag ville dela med mig av från helgen helt enkelt. Som by the way var fantastisk och bestod av en underbar myskväll med Sanna på fredagen, jobb på TM och grillfest med jobbet på lördagskvällen som sedan följdes av IAMPROUD fotografering, jobb på hemmplan, lite handling och bakning på söndagen! Underbar helg!! Nu blickar jag fram emot en helg i kungliga huvudstaden för att äntligen få träffa Flisan som jag inte träffat på 1,5 år. Magi!

Hoppas ni får en fantastik dag!

PUSS från fia.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!